Met ‘Een gezonde leefstijl kun je leren’ motiveer en inspireer ik iedereen die een stap wil maken naar een blijvend gezonde leefstijl. Dit doe ik met als basis De Hormoonfactor van Ralph Moorman.

En dat is makkelijker dan je denkt. Je hoeft geen keukenprins of prinses te zijn. Het is ook niet iets waarbij je jezelf alle fijne en lekkere dingen voor de rest van je leven ontzegt. In tegendeel. Een gezonde leefstijl gaat over lekker eten en een goed leuk leven!

Wanneer mensen besluiten ‘dat het genoeg is geweest’ dan willen ze in 1x 100% om. Dit gaat via wilskracht de eerste paar weken erg goed. De resultaten zijn fantastisch en dat zet aan tot nog strengere maatregelen. Maar dan? De meeste diëten zijn er niet voor een leven lang. Die zijn er voor een snel resultaat in het liefst zo kort mogelijke tijd. Na een paar maanden ben je terug bij af en voel je je nog slechter over jezelf. Dat kan niet de bedoeling zijn in het leven.

Hoe zou het zijn om stap voor stap gezonde dingen toe te voegen aan je leven en van daaruit stap voor stap de ongezonde gewoontes weg te laten? Op het gebied van voeding, stress, mindset en beweging. 

Op die manier haal je jouw resultaten in gemak, niet met wilskracht, maar omdat je niet anders meer zou willen en kunnen. Lekker eten en leven staat gelijk aan gezond eten en leven. En ja daar hoort absoluut af en toe een wijntje en een kaasje bij. 

Wil je weten waar je nu mentaal en fysiek staat en in gemak en met plezier de beweging maken naar een gezonde leefstijl? Neem dan contact met mij op voor een uitgebreide anamnese en een persoonlijk plan.