Een dagretreat gevuld met yoga, inspiratie en het opdoen van kennis over mooi en stralend ouder worden. 
 
We beginnen de dag met een revitaliserende sessie van Good Morning Yoga, afgestemd om je lichaam en geest te ontwaken en ruimte te creëren in het heupgebied en de rug. De perfecte manier om je dag met energie te starten! 
 
Tijdens deze bijzondere dag zal ik ook een lezing geven volledig afgestemd op de groep vrouwen die aanwezig is. Geef vooraf je wensen aan of bij de start van de dag. Ontdek hoe je deze fase van het leven kunt omarmen en stralend ouder wordt met praktische inzichten en persoonlijk advies. 
 
Waarom zou je deze dag willen bijwonen?


Omdat het een unieke gelegenheid biedt om te investeren in jezelf en je toekomstige welzijn. Als vrouw van 40+ sta je op een belangrijk punt in je leven, en deze dag is een kans om jezelf te omringen met ondersteuning, kennis en inspiratie terwijl je deze nieuwe fase ingaat of er misschien middenin zit. 
 
Schrijf je vandaag nog in voor het dagretreat en geef jezelf het kado van zelfzorg en empowerment. Ontdek de kracht van yoga, leer meer over hormonale balans en omarm de schoonheid van het ouder worden met een gevoel van vertrouwen en nieuwsgierigheid. 

HET PROGRAMMAZondag 9 juni 2024

09.00 uur Ontvangst met koffie en thee

09.30 uur Good Morning Yoga
11.00 uur Tijd voor een wandeling in de natuur
12.30 uur Lunch
14.00 uur Lezing Input vanuit deelneemsters
16.00 uur Tijd voor een Healthy snack!

16.30 uur Afsluiting

LOCATIE

De Hoorneboeg
Trainings- en yogaruimte In de Luwte

Hoorneboeg 5
Hilversum

PRIJS

€ 97,-

INBEGREPEN

1 lezing (afgestemd op jouw behoefte)
1 yogales

1 Orthomoleculair persoonlijk advies
1 Vegetarische lunch van De Tuinman

1 Healthy middag snack