Een exclusief dagretreat met Ellemieke Vermolen en een inspirerende lezing over Gezonde voeding & gewicht in de overgang. Speciaal ontworpen voor jou, de nieuwe vrouw van 40+ die streeft naar een leven vol vitaliteit, schoonheid en geluk. 
 
Ellemieke Vermolen, schrijfster van kookboeken, tv-presentatrice en auteur van het boek Kom weer in je kracht. Een boek over veerkracht en rouw. Laat je inspireren door haar ervaringen en inzichten, en ontdek hoe het omarmen van verandering en het koken van voedzame maaltijden een bron van troost en genezing kan zijn tijdens moeilijke tijden.
 
De lezing over Gezonde voeding & gewicht in de overgang zal je voorzien van waardevolle inzichten en praktische tips om jezelf optimaal te ondersteunen tijdens het verouderingsproces. Leer hoe je je innerlijke en uiterlijke schoonheid kunt versterken, je gezondheid kunt optimaliseren en een gevoel van voldoening en vervulling kunt integreren in je dagelijkse leven. 
 
Waarom zou je deze dag willen bijwonen?


Omdat het een unieke kans biedt om jezelf te verwennen en te investeren in je welzijn. Het is een moment om te leren, te groeien en te bloeien te midden van gelijkgestemde vrouwen die streven naar het beste in zichzelf. 
 
Schrijf je vandaag nog in voor deze dag en ontdek de kracht van gezond en mooi ouder worden. Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen en samen een onvergetelijke ervaring te creëren. 


HET PROGRAMMA


Zaterdag 8 juni 2024


09.00 uur Ontvangst met koffie en thee
09.30 uur Lezing: Gezonde voeding & gewicht in de overgang
11.00 uur Tijd voor een wandeling in de natuur
12.30 uur Lunch
14.00 uur Inspirerende sessie met Ellemieke Vermolen

16.00 uur Tijd voor een Healthy snack!
16.30 uur Afsluiting

LOCATIE

De Hoorneboeg
Trainings- en yogaruimte In de Luwte
Hoorneboeg 5
Hilversum

PRIJS

€ 197,-

INBEGREPEN

1 Lezing Gezonde voeding & gewicht in de overgang
1 Inspirerende middag met Ellemieke Vermolen
1 Vegetarische lunch van De Tuinman

1 Healthy middag snack