Ik ben gestart omdat ik graag wat kilo’s wilde afvallen en gezond de overgang in wilde gaan. Uiteindelijk kwam ik erachter dat dat helemaal niet het stuk was waar ik tegen aan liep, maar veel meer naar mezelf moest kijken. Waarom reageer ik zoals ik doe en hoe zou ik dit ook anders kunnen ervaren en inzetten?

We hebben elkaar alleen online gezien en telefonisch gesproken, maar ik verbaasde mij hoe goed jij mij kon helpen en aanvoelde. Je raakte echt de juiste punten. Ik heb deze maanden als zeer bijzonder ervaren en ik zou iedereen zo’n fijne, lieve coach gunnen.

Het heeft me echt op weg geholpen en mooi resultaat gegeven; een beter innerlijk mens en uiteindelijk ook de gewenste kilo’s eraf.

“De begeleiding van Sandra ervaarde ik als warm en deskundig.

Het behandelplan was haarfijn op me afgestemd, net zo afgestemd als Sandra zelf is in de gesprekken. Ik ben energieker en kan beter voelen. De adviezen hebben gebracht dat een rustiger lijf heb.

Ik moest even wennen aan het idee van supplementen, maar ik heb me ervoor open gesteld en het is echt een merkbaar verschil geweest. Precies wat ik nodig had.”

“Na een aantal jaren te hebben gelopen met onverklaarbare, maar uiteindelijk wel, hormoon-gerelateerde klachten, ben ik terechtgekomen bij Sandra.

Wat een verademing, eindelijk iemand die naar je luistert, je serieus neemt, en alle tijd voor je neemt.
Na een halfjaar-traject te hebben gevolgd, met veel adviezen over voeding, supplementen en vooral aandacht, kan ik zeggen dat het veel beter gaat.


Ik kan het iedereen aanraden die loopt met klachten in de overgang, en bovenal is Sandra gewoon een heel mooi mens van binnen van buiten!”

“Sandra heeft me op een heel rustige, professionele en vooral bedachtzame lieve manier op weg geholpen mijn lijf van nu beter te leren kennen en wat er nodig is en welke kleine stapjes daarbij kunnen helpen.

Los daarvan een geweldig luisterend oor wanneer dat nodig is met begrip van iemand anders zijn/haar levensstijl en agenda en dus altijd flexibel. 

Dank je Sandra voor alles!”

“Ik heb het 6 maanden trajecten bij Sandra doorlopen en ze heeft me heel veel handvaten gegeven om gezonder en bewuster te leven.  
 
De connectie van een gezond lichaam met een gezond brein is mij tijdens dit traject nogmaals gebleken. Naast dat ik me fitter voelde, voelde ik me ook een stuk meer helder in mijn hoofd. En het allerbelangrijkst is dat ik meer van mezelf ben gaan houden, ook van de lichaamsdelen die ik minder perfect vind.  
 
Ik raad het werken met Sandra van harte aan; als coach is ze enorm betrokken bij haar cliënten en ze heeft een warme persoonlijkheid. Dank je wel!”

“Ik heb mooie stappen gemaakt.

Ik sta positief in het leven en probeer zo goed mogelijk mijn leefstijl aan te passen. Het heeft mij geïnspireerd op alle gebieden.

Ik ben trots op mezelf en ik ben blij dat je op mijn pad gekomen bent.”