Skip to main content

Stralend, fit en mooi ouder worden!


Mijn naam is Sandra van Leeuwen en ik ben Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut. Het is mijn missie om alle vrouwen vanaf 40 jaar bekend te maken met het hormonale systeem en de overgang. Hoe word je mooi, gezond en fit ouder?

Dit doe ik door het geven van zoveel mogelijk informatie en kennis over het natuurlijke proces via 1 op 1 begeleiding. Ook verzorg ik voor vrouwen vanaf 40+ weekenden bij De Hoorneboeg in Hilversum. Het thema? Hoe word ik mooi, stralend en blij ouder?

Als vrouw in mijn overgangsjaren sta ik volop in het leven met de zorg voor een parttime gezin, het hebben van een liefdevolle relatie, mijn eigen bedrijf en de zorg voor ouder wordende ouders. Daarnaast is het dus belangrijk om mezelf niet voorbij te lopen en ook aandacht te hebben voor de dingen waar ik energie van krijg en blij van word. Dat vind ik in yoga, meditatie, wandelen in de natuur en uiteraard, gezond koken!

Op het online platform van Sante vind je mijn artikelen terug over gezondheid en de invloed van hormonen en leefstijl hierop.

Maak hier een afspraak voor een persoonlijke kennismaking.


REVIEWS

“Sandra is een vakvrouw op het gebied van orthomoleculaire therapie, overgang en hormonen. Ze heeft een goed doordacht programma (maatwerk!) waarvan de uitkomsten nogal verrassend kunnen zijn.

Ik dacht te weten hoe de uitkomst van mijn proces zou zijn, maar ik kon er niet verder van af zitten. Haar begeleiding is altijd een warm bad, haar aandacht oprecht en onverdeeld. Ze motiveert met zachtheid, geeft vertrouwen en stuurt bij vanuit kennis en ervaring.

Met engelengeduld liet ze mij mijn weerstand ervaren. Ze stelde me gerust als het even niet ging zoals ik had verwacht. Daarentegen maakt ze duidelijke afspraken en is heel helder over waar ik zelf verantwoordelijk voor ben en wat ik zelf moet doen.

Het proces leek soms eeuwen te duren en het ging me allemaal niet snel genoeg. Dankzij Sandra heb ik bereikt wat ik wilde, zonder vooraf te weten dat ik dát wilde toen ik eraan begon. Sandra is een waarachtige expert met een enorme dosis empathie en een sterk ontwikkelde intuïtie.”

“Ik ben gestart omdat ik graag wat kilo’s wilde afvallen en gezond de overgang in wilde gaan. Uiteindelijk kwam ik erachter dat dat helemaal niet het stuk was waar ik tegen aan liep, maar veel meer naar mezelf moest kijken. Waarom reageer ik zoals ik doe en hoe zou ik dit ook anders kunnen ervaren en inzetten?

We hebben elkaar alleen online gezien en telefonisch gesproken, maar ik verbaasde mij hoe goed jij mij kon helpen en aanvoelde. Je raakte echt de juiste punten. Ik heb deze maanden als zeer bijzonder ervaren en ik zou iedereen zo’n fijne, lieve coach gunnen.

Het heeft me echt op weg geholpen en mooi resultaat gegeven; een beter innerlijk mens en uiteindelijk ook de gewenste kilo’s eraf.“

“De begeleiding van Sandra ervaarde ik als warm en deskundig. 

Het behandelplan was haarfijn op me afgestemd, net zo afgestemd als Sandra zelf is in de gesprekken. Ik ben energieker en kan beter voelen. De adviezen hebben gebracht dat een rustiger lijf heb. 

Ik moest even wennen aan het idee van supplementen, maar ik heb me ervoor open gesteld en het is echt een merkbaar verschil geweest. Precies wat ik nodig had.”

“Na een aantal jaren te hebben gelopen met onverklaarbare, maar uiteindelijk wel, hormoon-gerelateerde klachten, ben ik terechtgekomen bij Sandra.

Wat een verademing, eindelijk iemand die naar je luistert, je serieus neemt, en alle tijd voor je neemt.
Na een halfjaar-traject te hebben gevolgd, met veel adviezen over voeding, supplementen en vooral aandacht, kan ik zeggen dat het veel beter gaat.


Ik kan het iedereen aanraden die loopt met klachten in de overgang, en bovenal is Sandra gewoon een heel mooi mens van binnen van buiten!”

“Sandra heeft me op een heel rustige, professionele en vooral bedachtzame lieve manier op weg geholpen mijn lijf van nu beter te leren kennen en wat er nodig is en welke kleine stapjes daarbij kunnen helpen. 

Los daarvan een geweldig luisterend oor wanneer dat nodig is met begrip van iemand anders zijn/haar levensstijl en agenda en dus altijd flexibel. 

Dank je Sandra voor alles!”

“Ik heb het 6 maanden trajecten bij Sandra doorlopen en ze heeft me heel veel handvaten gegeven om gezonder en bewuster te leven.  
 
De connectie van een gezond lichaam met een gezond brein is mij tijdens dit traject nogmaals gebleken. Naast dat ik me fitter voelde, voelde ik me ook een stuk meer helder in mijn hoofd. En het allerbelangrijkst is dat ik meer van mezelf ben gaan houden, ook van de lichaamsdelen die ik minder perfect vind.  
 
Ik raad het werken met Sandra van harte aan; als coach is ze enorm betrokken bij haar cliënten en ze heeft een warme persoonlijkheid. Dank je wel!”

“Ik heb mooie stappen gemaakt. 

Ik sta positief in het leven en probeer zo goed mogelijk mijn leefstijl aan te passen. Het heeft mij geïnspireerd op alle gebieden.

Ik ben trots op mezelf en ik ben blij dat je op mijn pad gekomen bent.”