Mijn naam is Sandra van Leeuwen en ik ben Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut. Het is mijn missie om alle vrouwen vanaf 40 jaar bekend te maken met het hormonale systeem en de overgang. Hoe word je mooi, gezond en fit ouder?

 

Dit doe ik door het geven van zoveel mogelijk informatie en kennis over het natuurlijke proces via 1 op 1 begeleiding. Ook verzorg ik voor ZenZo Yoga, Detox & Yoga weekenden in Zandvoort met als thema een gezonde leefstijl.

 

Als vrouw in mijn overgangsjaren sta ik volop in het leven met de zorg voor een parttime gezin, het hebben van een liefdevolle relatie, mijn eigen bedrijf en de zorg voor ouder wordende ouders. Daarnaast is het dus belangrijk om mezelf niet voorbij te lopen en ook aandacht te hebben voor de dingen waar ik energie van krijg en blij van word. Dat vind ik in de lessen yoga die ik volg, wandelen in de natuur en uiteraard, gezond koken!

Op het online platform van Sante vind je mijn artikelen terug over gezondheid en de invloed van hormonen en leefstijl hierop.

Maak hier een afspraak voor een persoonlijke kennismaking.