Mijn naam is Sandra van Leeuwen, ik ben Orthomoleculair Adviseur en het is mijn doel om alle vrouwen vanaf 40 jaar bekend te maken met de overgang en de menopauze. 

Dit doe ik door het geven van zoveel mogelijk informatie en kennis over het natuurlijke proces middels workshops en masterclasses voor bedrijven. Ook verzorg ik voor Lighthouse Works retreats in Nederland met als thema een gezonde leefstijl.

Iedere maand schrijf ik voor het online platform van Sante over gezondheid en de invloed van hormonen en leefstijl hierop.

Ik woon en heb mijn praktijk in Weesp en woon hier samen met mijn man en zijn kinderen. 

Als vrouw van 47 jaar sta ik volop in het leven met de zorg voor een parttime gezin, het hebben van een liefdevolle relatie, mijn eigen bedrijf en de zorg voor ouder wordende ouders. Daarnaast is het dus belangrijk om mezelf niet voorbij te lopen en ook aandacht te hebben voor de dingen waar ik energie van krijg en blij van word. Dat vind ik in de lessen yoga die ik volg, wandelen in de natuur en, uiteraard, gezond koken.

Meer weten over de volgende stap naar een mentaal en fysiek gezonde leefstijl in de overgang? Neem dan contact met mij op!