Skip to main content

Mooi en stralend ouder worden


Toen ik mijn eerste vrouwenweekend wilde organiseren, stuitte ik toevallig (?) op de open brief die Susan schreef voor de Happinez aan de vrouw in de overgang.

Op de manier zoals ze de overgang omschreef, wist ik, dit is de vrouw die ik tijdens mijn weekenden en dagretreats erbij wil hebben.

Onze gezamenlijke nieuwsgierigheid, enthousiasme en waardering voor deze belangrijke fase in het vrouwenleven komt ook tijdens dit dagretreat terug.

SPOILER ALERT

Tijdens deze dag geen verhalen over hoe zwaar de de overgang fysiek en mentaal is. Dat we als vrouw aftakelen, afgeschreven zijn en seksueel niet meer aantrekkelijk met een libido onder nul.

Wat dan wel?

Wat brengt de overgang ons? Wat valt er allemaal uit deze belangrijke fase te halen? Welke toegevoegde waarde en welke mogelijkheden zijn er in deze tweede fase van je leven?

Maar natuurlijk ook betrouwbare informatie over het proces, jouw veranderende lichaam op zoek naar een nieuwe (hormonale) balans vanuit mijn orthomoleculaire achtergrond.

Ik ben ontzettend dankbaar dat we ook deze dag samen vorm gaan geven. Waarbij Susan het middagdeel voor haar rekening zal nemen en we een gezamenlijke afsluiting organiseren.

Je ontvangt het boek gesigneerd door Susan tijdens deze inspirerende dag. Ik garandeer je een dag met veel positiviteit, ons eerlijke persoonlijke verhaal en nog veel meer! Je gaat naar huis met een hart vol dankbaarheid en liefde voor het prachtige lichaam dat je hebt gekregen als vrouw.


OVER SUSAN SMIT

Susan Smit is een aantal jaren journalist wanneer ze in 2001 haar eerste boek Heks schrijft als gevolg van haar persoonlijke onderzoek naar deze oude natuurreligie. Inmiddels heeft ze 19 succesvolle boeken op haar naam staan, waarvan de laatste Alles wat beweegt heet. 

In al haar historische romans staan krachtige, eigenzinnige vrouwen centraal en deze zijn voor Sandra in de afgelopen jaren een enorme inspiratiebron geweest. 

In 2023 schreef Susan een open brief aan de vrouw in de overgang voor magazine Happinez. Toen wist Sandra: deze vrouw wil ik tijdens de vrouwenweekenden een onderdeel laten zijn. Zij als grote inspiratiebron hoe het kan zijn om als vrouw ouder te worden. Krachtig en puttend vanuit een innerlijke wijze bron.

Op zaterdagmiddag 23 november zal zij haar persoonlijke reis met je delen, een meditatie begeleiden en is er ruimte voor het signeren van haar nieuwste boek dat rond 15 oktober zal verschijnen:

De tweede helft van je levenHET PROGRAMMA VAN 23 november 2024

08.30 – 12.30 uur Ochtenddeel verzorgt door Sandra van Leeuwen

13.30 – 16.30 uur Middagdeel verzorgt door Susan Smit

LOCATIE

Oohm in Vogelenzang

TARIEF

€ 178,-

inclusief vegetarische lunch, drankjes en het boek De tweede helft van je leven van Susan Smit.

AANMELDEN

Meld je direct aan voor een plekje via hello@sandravanleeuwen.com.


REVIEWS

“Lieve Sandra, wat was het een fantastisch weekend. Zoveel geleerd, gevoeld, gezien en beleefd. 

Alle zintuigen op scherp. Jouw expertise, de manier waarop jij alles zo goed in orde had, je enthousiasme en met zoveel respect naar de ander. Daarmee was het vrouwenweekend echt geslaagd en meer dan ik verwachtte. 

Beide lezingen van jou en van Susan waren heel bijzonder en herkenbaar.
Ik ben dankbaar voor al dit moois, het vegetarisch eten echt een feestje.


Mijn kijk op het leven is door dit weekend veranderd. Ik kan het de vrouwen aanraden om zo’n retraite te beleven.

Je bent super!“

“Een geweldig cadeau dat ik niet had willen missen. 

Sandra is een geweldig mens met enorm veel energie en kennis. 

De transitie waar we als vrouwen doorheen gaan werd voor mij zoveel meer en rijker dan alleen maar die fysieke overgang. De diepe rust waarmee ik thuiskwam bleef lang bij me en is makkelijk weer op te roepen. 

Een grote en warme aanrader!”

“Gelachen, genoten, geleerd, gedeeld en nu verwachtingsvol die nieuwe fase vol mogelijkheden in!”

“Dank je wel voor het super fijne weekend, ik heb echt genoten! 

De sfeer was zo ontzettend relaxed (ook dankzij jouw relaxedheid) en de groep was fantastisch.”

“Ik heb een hoop gehoord en geleerd over de overgang/de transitie. 

Voor mij in ieder geval super verhelderend. 

En fijn dat we je nog om hulp mogen vragen. Dat sluit ik voor mezelf zeker niet uit, omdat ik me ook goed realiseer hoe weinig ik nog weet. 

Ik heb in ieder geval het voornemen om aan de gang te gaan met een nieuw ochtendritueel en een eet en slaap dagboek bij te houden om meer gevoel daarbij te krijgen en meer groenten te gaan eten.”